Založ si blog

Hrozí povinné očkovanie proti COVID-19? Zásadné argumenty prečo nie

Téma povinného očkovania proti koronavíru opäť ožíva. Prvé lastovičky už lietajú, napr. portál aktuality zverejnil názory údajných odborníkov. Všetci sa zhodli na tom, že tu taká možnosť je, aj keď….ale v podstate, áno, je to možné. Do jednostrannej agitácie sa zapojili už aj ďalšie médiá, od ktorých sa to samozrejme dalo čakať. Prekvapenie môže byť, že aj tzv. alternatívne médiá im v tomto sekundujú. Niektoré okato, iné nenápadne. Zrejme v zákulisí došlo k nejakým dohodám, keďže alternatívne médiá naberajú na vplyve a zasahujú skupiny, na ktoré mainstream dosah už stratil. A z niečoho žiť musia aj oni….

 

Povinné očkovanie je momentálne nereálne

 

Toto je zásadná informácia, ktorú podčiarkujú uniknuté správy z EMA (európska lieková agentúra). Tieto správy ukazujú, že vakcíny boli schvaľované pod nátlakom. Pracovníci tejto agentúry čelili veľkému politickému tlaku z vedenia EÚ a farmaceutických firiem Pfizer/BioNTech. S týmito informáciami vyšiel francúzsky Le Monde a bruselský EU Observer. Teda žiadne hoaxy, či „dezinformačné“ weby. Nie je fascinujúce, že vedenie EÚ má rovnaký záujem ako vedenie farma firiem? Pracovníkov agentúry spoločným úsilím dotlačili ku schváleniu vakcín. Podotýkam, podmienečnému schváleniu.

 

Vo svetle tohto odhalenia si dajme do súvislosti agitáciu odborníkov, ktorí sa snažia presvedčiť verejnosť o bezpečnosti vakcín.  Nie sú náhodou títo odborníci na výplatných páskach niektorých korporácií? Je tu ešte jeden problém. Chýba odborný názor druhej strany. Sú vakcíny tak skvelé, že nepotrebujeme názor druhej strany? Namiesto odbornej diskusie sme svedkami jednostrannej kampane, ktorú by niekto mohol nazvať aj nekritická propaganda.

 

Prekážky, ktoré sprevádzajú kampaň: 

  • od začiatku očkovania zaznievajú  oficiálne varovania pred vakcínami
  • dramatické vedľajšie účinky sú čoraz častejšie. Za všetky prípady spomeniem Izrael, kde po očkovaní 13 ľuďom ochrnula časť tváre. Informáciu zverejnil Jeruzalem post. O podozreniach na úmrtia, spojené s očkovaním, ani nehovorím. Najznámejší príklad sú desiatky seniorov v Nórsku, ktoré zverejnil napr. Bloomberg. Prípadov však pribúda stále viac.  Najnovšie vzbudilo rozruch úmrtie 39 ročnej Brittany Hall Perezovej na druhý deň po očkovaní. V odkaze na zdroj sa môžete dočítať o ďalších prípadoch úmrtí jednotlivcov, ktorí boli očkovaní. medzi nimi napr. 23 ročný muž z New Yorku, 28 ročný muž z New Jersey, 33 ročná žena zomrela 16 hodín po prijatí vakcíny…atď, zdokumentovaných príkladov je tam mnoho.
  • Vakcíny sú schválené len na núdzové použitie, prakticky ide o experimentálne vakcíny. Nikto sa nepodpíše pod príkaz k povinnému očkovaniu týmito nepreverenými vakcínami.Navyše nikto nevie koľkokrát bude nutné očkovať. Objavujú sa hlasy, že sa začína éra očkovania. Len pripomeniem rozhovor s pánom Billom Gatesom, tzv. filantropom, ktorý už v marci predpovedal, že koronavírus porazí až druhá generácia vakcín a vstupujeme do desaťročia vakcinácie. Zrejme ide len o zhodu náhod, vtedy to nemohol tušiť, jedine že by bol expert na vírusy a vedel o nich viac ako my….
  • Najpresvedčivejší argument celej vakcinačnej kampane je postoj firmy Pfizer ku prevzatiu zodpovednosti za vedľajšie účinky vlastnej vakcíny. A ako to podal verejnosti náš minister zdravotníctva? No,vraj bolo málo času na vývoj a tak prípadné riziko na seba vezme štát. Neuveriteľné, ale naozaj niečo takéto povedal.

Znova si porovnajme pár údajov. Keď sme mali minulý rok na jar 16 pozitívnych, uzavrela sa celá krajina. 16 pozitívnych! Bombastické titulky v médiách každý deň. Pritom drvivá väčšina prípadov do neskorej jesene bola bezpríznaková. Ale mediálne šialenstvo sa už rozbehlo. Teraz máme učiteľov, neschopných práce druhý deň po očkovaní. Ale to je vraj normálne. Fajn, ak je normálne mať niekoľko dní teploty 39, tak k tomu neni čo dodať. Niektorí však už vytriezveli z prehnaného nadšenia a dnes prebehla v médiách strohá informácia, že krajiny nevyužili doteraz 80 percent vakcín od firmy Astra Zeneca, ktoré už majú k dispozícii. Prečo asi, neviete?

 

K vedľajším účinkom očkovania sa vyjadril aj profesor Krčméry, podľa ktorého závažné vedľajšie účinky môžu nastať u tých, ktorí koronavírus prekonali a ani o tom nevedia. Zvláštne. Koľko je takých ľudí? Nikto netuší. Strašia nás „smrtiacou pandémiou“ a ľudia ju prekonávajú bez toho, aby o tom vedeli.

 

V prospech očkovania hovorí údajne viac ako 90 percentná ochrana pred ťažkým priebehom infekcie, prípadne pred hospitalizáciou či úmrtím. Toto je celkom seriózny argument. No keď otvoríme oficiálne štatistiky z celého sveta uvidíme tam tieto údaje:

 

Vidíte dobre, celkové percento vážneho, prípadne kritického priebehu momentálne AKTÍVNYCH PRÍPADOV infekcie týmto vírusom je 0,4 percenta. Situácia na Slovensku sa týmto štatistikám zatiaľ vymyká, no zrejme ide o dôsledok vybuchnutia „atómovej bomby“ a „efektívneho“ manažovania boja proti pandémii. Podľa oficiálnych štatistík má 99,96 percent ľudí mierne, stredné alebo žiadne príznaky a tým pádom sú mimo priameho ohrozenia. V odkaze na štatistiky je uvedený link, kde si môžete pozrieť komplexné štatistiky, vrátane 3-percentnej miery úmrtnosti. Keďže však nie je možné povedať kto zomrel na covid a kto s covidom, táto štatistika nemá výpovednú hodnotu.

 

Denne počúvame, aké sú vakcíny bezpečné. Možno sú, možno nie sú.To teraz nikto nevie povedať. Niečo naznačuje Pfizer, ale to môže byť(zatiaľ) len konšpirácia.

 

Takáto je teda realita,nateraz je povinné očkovanie mimo hru. Všetko ostatné sú len túžby a propagandistické žvásty zaplatených a najmä premotivovaných „aktivistov“ Bez serióznej a kritickej diskusie odborníkov sú všetky snahy zavádzať povinné očkovanie len demaskujúcim príznakom novej totality. Je možné, že niektoré firmy budú vyžadovať očkovanie. V tom prípade rozhodne sila kolektívu. Faktor hromadnej žaloby, prípadne riziko hromadných výpovedí má obrovský motivačný charakter pre všetkých zamestnávateľov.

 

Záver: nie som antivaxer, ani nespochybňujem závažnosť infekcie novým koronavírom. Len upozorňujem na to, čo mi vo verejnej diskusii chýba.

 

edit: v diskusii sa jeden z diskutujúcich ohradil voči štatistike,ktorú uvádzam, tvrdí, že je zavádzajúca. Na margo len toľko, že sú to oficiálne štatistiky aktívnych prípadov. Ohľadom štatistík úmrtnosti som doplnil aktuálne info v odstavci pod tabuľkou. 

Ako sa liečil Matovič? Papaláši sú liekmi zásobení, zmätená verejnosť tápa v tme

22.02.2021

Premiér Matovič dostal otázku, ako sa liečil z ochorenia Covid-19. Jeho odpoveď bola zinok, C-čko, D-čko a isoprinosin. Odpoveď nevzbudila veľkú pozornosť, obsahovala však veľmi závažné posolstvo. Z tohto dôvodu ju rozmeníme na drobné a uvidíme čo je ukryté za jednou „nevinnou“ vetou o liečbe premiéra. Matovič sa liečil spôsobom, ktorý bol ešte na jar [...]

Remišovej paródia na intelekt a vakcína Sputnik

17.02.2021

Včera rokovala pandemická komisia o možnom použití ďalšej vakcíny – Sputnik V. Opäť raz zaujala „vicepremiérka“ Remišová, ktorá už tradične nasadila ťažký kaliber. Vraj nie sme pokusní králici. Remišová svojským „intelektuálnym“ prístupom baví celý národ už skoro rok. Lenže teraz, Veronika, nejde o zábavu. Schovajte svoje maňušky a začnite [...]

Pandémia každodenná – marketing strachu, poučme sa z minulosti

25.08.2020

Blíži sa 1.september, obávaný dátum. Dajte žiakom rúška, zatvorte štadióny. Nenavštevujte rodičov, obmedzte rodinné oslavy. Smrtiaca pandémia odhodí všetky zábrany a udrie v plnej sile. Pripravte sa, druhá vlna prichádza. Čísla rastú každý deň. Vakcína je naša posledná nádej….Takto nejako môže uvažovať človek, ktorý je denno-denne vystavený [...]

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

tandem

Práca v tandeme: mužskú logiku vyvažuje ženská empatia. Na dianie v spoločnosti sa pozeráme z pohľadu kresťanského svetonázoru. Nedelíme ľudí na konzervatívne a liberálne zmýšľajúcich, ale na tých, ktorí idú cestou ľudskosti a tých, ktorí idú cestou svojich pudov. Hodnoty, ktoré vyznávame sú nadčasové: láska, viera, pokoj.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 23
Celková čítanosť: 163545x
Priemerná čítanosť článkov: 7111x

Autori blogu

Kategórie